'Barcelona bereikt akkoord met nieuwe concurrent voor Vermaelen'

'Barcelona bereikt akkoord met nieuwe concurrent voor Vermaelen'
Donderdag 17 mei 2018 - 19:16   I  

FC Barcelona kroonde zich dit seizoen tot kampioen van Spanje, maar dat wil niet zeggen dat het bestuur van de Catalaanse reus nu op zijn lauweren gaat rusten. Integendeel... Barça wil in het tussenseizoen enkele gerichte versterkingen in huis halen. En dat is mogelijk ook slecht nieuws voor Thomas Vermaelen.

Vermaelen fungeerde het grootste gedeelte van dit seizoen als back-up voor het vaste duo Gerard Piqué-Samuel Umtiti, maar de Rode Duivel pikte op tijd en stond zijn wedstrijden mee. Over alle competities heen bekeken verscheen Vermaelen in totaal 17 keer aan de aftrap. Diverse Spaanse media meldden dat Barcelona tevreden is over de Belg en hem graag als invaller bij de club zou houden.

Nu weerklinken er evenwel andere geluiden in de Spaanse pers. Volgens El Mundo Deportivo zou Barça-trainer Ernesto Valverde er toch graag een extra centrale verdediger bij hebben voor volgend seizoen. Het bestuur volgt Valverde en zou zelfs al een akkoord hebben met de gewilde Clément Lenglet, die indruk maakte bij subtopper Sevilla. De Fransman zou straks, op voorwaarde dat Barça er ook uit komt met Sevilla, samen met Piqué en Umtiti moeten strijden voor een basisplaats.

Poll: Moet Vermaelen bij Barcelona blijven?

TAGS  I  Vermaelen  I  Barcelona  I  Lenglet  I  Sevilla

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024