Neemt Martinez deze verrassing uit Jupiler Pro League mee naar WK?

Neemt Martinez deze verrassing uit Jupiler Pro League mee naar WK?
Donderdag 17 mei 2018 - 20:26   I  

Komende maandag maakt Roberto Martinez zijn WK-selectie bekend. De bondscoach van de Rode Duivels moest de voorbije dagen en weken ongetwijfeld enkele moeilijke knopen doorhakken, maar wellicht heeft hij zijn huiswerk nu af. Na het weekend weten we of er ook verrassingen in de 23-koppige selectie van Martinez zitten.

Als het van de analisten in het Franstalige voetbalprogramma La Tribune afhangt, moet Martinez zeker en vast een kijkje nemen in de Belgische competitie. Volgens Philippe Albert moet de bondscoach van de nationale ploeg Club Brugge-speler Anthony Limbombe meenemen naar Rusland, maar Nordin Jbari is dan weer van mening dat Junior Edmilson (Standard) een plaatsje verdient in de definitieve WK-selectie.

Limbombe werd tijdens de vorige interlandbreak geselecteerd en mocht toen opdraven tegen Saudi-Arabië. De winger van Club deed het niet slecht, maar het valt nog af te wachten of hij effectief de voorkeur krijgt op de meer ervaren pionnen. Edmilson was dan weer serieus op dreef in play-off 1, maar werd tot dusver nog niet één keer opgeroepen voor de Rode Duivels. Durft Martinez het aan om zo iemand erbij te halen in aanloop naar het WK? Wij zijn alvast benieuwd.

Poll: Wie moet volgens jou zéker mee naar het WK?

TAGS  I  Edmilson  I  Martinez  I  Standard  I  Rode Duivels  I  Club Brugge  I   Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024