Origi tovert in belangrijke wedstrijd met goal en héérlijke assist (Video)

Donderdag 17 mei 2018 - 22:11   I

Divock Origi is de laatste weken goed op schot bij Wolfsburg. Die Wolven vechten de afgelopen weken tegen degradatie van de Bundesliga en in de eerste barragewedstrijd tegen Holstein Kiel kon het met 3-1 winnen. Origi was zeer belangrijk voor Wolfsburg met een doelpunt en een assist. Volgende week staat de return op het programma.

De Rode Duivel is vlak voor het WK in vorm aan het geraken. Tegen Holstein Kiel was Divock Origi belangrijk door het openingsdoelpunt tegen de netten te tikken. Holstein maakte op het halfuur gelijk maar nog voor rust was het Brekalo die met een heerlijke volley de 2-1 maakte.

Na rust zorgde Malli ervoor dat de Wolfsburg-fans opgelucht konden ademhalen en zorgde voor de 3-1. Overigens na een héérlijke actie van en assist Origi.Doelman Casteels speelde 90 minuten terwijl Origi een applauswissel kreeg in de laatste minuut, Dimata kwam in zijn plaats.

Poll: Origi moet mee naar het WK?