Doelman Casteels ziet sterk seizoen beloond worden

Doelman Casteels ziet sterk seizoen beloond worden
Donderdag 17 mei 2018 - 23:21   I  

Koen Casteels vecht momenteel met Wolfsburg tegen degradatie. De heenwedstrijd werd alvast met 3-1 gewonnen. Origi was man van de match in de belangrijke wedstrijd met een doelpunt en een assist maar ook Koen Casteels is een van grote waarde bij de Duitse laagvlieger.

Het Duitse Kicker heeft Casteels opgenomen in zijn elftal van het jaar. Uiteraard is landskampioen Bayern München hofleverancier van het elftal. Het volledig elftal bestaat uit Jérôme Boateng (Bayern München), Naldo (Schalke 04) en Mats Hummels (Bayern München). Het middenveld bestaat uit Lars Bender (Leverkusen), Nico Schulz (Hoffenheim), Charles Aranguiz (Bayer Leverkusen) en James Rodriguez (Bayern München). Andrej Kramaric (Hoffenheim), Serge Gnabry (Hoffenheim) en Robert Lewandowski (Bayern München).

De 25-jarige doelman hoopt overigens op een plekje in de WK-selectie van Martinez. De Spaanse bondscoach van de Rode Duivels lijkt nog te moeten kiezen voor de derde doelman tussen Matz Sels en Casteels. Kan Martinez echter de 'beste doelman van de Bundesliga' thuislaten. Eerder kwam ook al het bericht naar buiten dat Arsenal geïnteresseerd zou zijn in Casteels.

Poll: Casteels moet een plekje krijgen in de WK-selectie?

TAGS  I  Casteels  I  Wolfsburg

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024