AA Gent neemt afscheid van absolute publiekslieveling

AA Gent neemt afscheid van absolute publiekslieveling
Vrijdag 18 mei 2018 - 06:45   I  

AA Gent trekt zondag nog naar Brugge, waar het Europees voetbal probeert te halen. Voor AA Gent zou het toch nog een positieve noot zijn in een erg turbulent seizoen. Ook een einde van vreemde play-offs, want Gent leek even op weg naar de titel, maar mocht die hoop alweer even snel opbergen.

Ook de fans droomden van een nieuwe titel, want die eerste onder Vanhaezebrouck smaakte erg zoet. Een van de hoofdrolspelers toen was Danijel Milicevic, die zich dat seizoen voor altijd in de harten van de Gent-fans heeft gevoetbald. Dit seizoen trok de Bosnische Zwitser naar het Franse Metz op uitleenbasis, maar hij kon niet verhinderen dat de Franse club degradeerde. Milicevic blijft dan ook niet bij de club.

Maar de fans van Gent hoeven niet te hopen op een terugkeer van hun chouchou, want Gent blijft van plan om hem te verkopen. De club liet al weten dat het een andere oplossing zal zoeken voor 'Mili'. “We proberen een oplossing bij een andere club te vinden voor Milicevic”, zegt algemeen directeur van AA Gent, Michel Louwagie in Het Nieuwsblad

 

Poll: Gaat Gent Milicevic missen?

TAGS  I  AA Gent  I  Milicevic

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024