'Standard en Anderlecht nemen opvallend besluit over transfer Mbemba'

'Standard en Anderlecht nemen opvallend besluit over transfer Mbemba'
Vrijdag 18 mei 2018 - 07:30   I  

Standard en Anderlecht, dat zijn niet de beste vriendjes. De duels die tussen beide ploegen worden gespeeld leveren steeds ruzie op en ook de trainers vonden het dit seizoen nodig om vol in de clinch te gaan. Maar de strijd wordt niet alleen op het veld gevoerd.

Chancel Mbemba zit op een zijspoor bij Newcastle en mag dus vertrekken. In België werden Anderlecht en Standard al genoemd, maar een transfer zou moeilijk zijn. Bovendien is de interesse in de Congolese verdediger erg koeltjes langs Belgische zijde. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Mbemba is zelfs aangeboden bij zowel Anderlecht als Standard, maar daar ving Newcastle bot. 'Makelaars hebben de verdediger van Newcastle aangeboden bij ex-club Anderlecht en Standard. Beide teams maken van de komst van de Congolees evenwel geen prioriteit - integendeel zelfs.' 

En Mbemba zelf?

En ook Chancel Mbemba zelf loopt momenteel niet echt warm voor een terugkeer naar België. Hij zou dat zien als een mislukking en zou dan ook liever kiezen voor een nieuw buitenlands avontuur. Zoals u eerder kon lezen toont Celtic erg veel interesse in de verdediger.

Poll: Zie jij Mbemba terugkeren naar België?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Mbemba  I  Newcastle  I  Celtic

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024