'Arsenal neemt beslissing over Thierry Henry als nieuwe trainer'

'Arsenal neemt beslissing over Thierry Henry als nieuwe trainer'
Vrijdag 18 mei 2018 - 08:20   I  

Arsenal nam dit seizoen afscheid van Arsène Wenger. Daarmee komt er einde aan het tijdperk van de Franse topcoach. The Gunners moeten nu op zoek naar een vervanger en daarbij viel de naam van Thierry Henry, momenteel actief bij de technische staf van de Rode Duivels.

Roberto Martinez gaat nog door tot het EK 2020, maar de kans dat Henry er nog twee jaar bij zal doen is eerder klein. Henry is namelijk ambitieus en wil ook zelf aan de slag als T1 van een ploeg. Arsenal, de ploeg van zijn hart, zoekt net nu een nieuwe trainer, maar volgens Het Nieuwsblad zullen ze toch niet voor Henry kiezen.

'Volgens The Daily Mail is Arsenal bezig aan een rondje met kandidaat-opvolgers voor Arsène Wenger en wil de Londense club volgende week praten met Henry zoals het dat eerder ook deed met dat andere Franse boegbeeld van weleer, Patrick Vieira, tegenwoordig coach van New York City FC. De voetbalbond is evenwel nog niet ingelicht over de interesse voor Henry, wat doet twijfelen of het wel zo ernstig is. De assistent van bondscoach Roberto Martinez heeft geen ervaring als hoofdtrainer. Meer dan een gesprek uit beleefdheid, wegens zijn verleden bij The Gunners, lijkt het niet. Top­favoriet om ­Wenger op te volgen is Mikel ­Arteta, assistent van Pep Guardiola.' (Het Nieuwsblad)

 

Poll: Gaat ook Henry door tot 2020?

TAGS  I  Arsenal  I  Rode Duivels  I  Henry

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024