De Vlieger ergert zich blauw: "Verlengen voor het WK?"

De Vlieger ergert zich blauw:
Vrijdag 18 mei 2018 - 09:10   I  

Roberto Martinez zet vandaag zijn krabbel onder een nieuw contract als bondscoach. De Spanjaard gaat door tot het EK 2020. Een verrassing, want normaal gezien werd de bondscoach pas na het WK geëvalueerd. Dat is dus niet meer nodig volgens de voetbalbond.

En die beslissing zorgt voor heel wat reacties. Zo vinden heel wat mensen het vreemd dat Martinez voor het WK zijn contract al verlengd ziet terwijl dat normaal gezien pas na het WK ging gebeuren. Als het WK niet meevalt zit de voetbalbond namelijk met een probleem. Al vinden anderen het weer goed dat Martinez en de Rode Duivels nu al een signaal krijgen. Dat zorgt alleen voor duidelijk, wat positief is.

Geert De Vlieger vindt het duidelijk een goede zaak, al ergert hij zich wel aan de twee uiteenlopende meningen. Blijkbaar is het nooit goed, want als Martinez zijn contract verlengd had hij dat na het WK moeten doen, maar als de voetbalbond had gewacht was dat ook een verkeerd signaal geweest. "Geen duidelijkheid voor het WK, niet goed. Contractverlenging voor het WK, ook niet goed. Ge moet weten wat ge wilt hé mannen", aldus De Vlieger via Twitter.

Poll: Is dit een goede beslissing?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  De Vlieger

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024