'Absolute topclub (niet Real) kaapt Hazard weg voor meer dan 115 miljoen'

'Absolute topclub (niet Real) kaapt Hazard weg voor meer dan 115 miljoen'
Vrijdag 18 mei 2018 - 10:35   I  

Chelsea kent een zeer teleurstellend seizoen. De Londense club eindigde pas op een vijfde plek in de Premier League en loopt daardoor Champions League-voetbal mis. Ook enkele topspelers lijken te azen op een vertrek en sterspeler Hazard weet dat er veel moet veranderen.

De onzekere toekomst van Eden Hazard heeft heel wat aandacht van een heleboel topclubs opgewekt. Zo zou Real Madrid Hazard op het wenslijstje hebben staan, maar de Spaanse topclub is niet de enige ploeg die zich wil versterken met de Rode Duivel.

Volgens The Sun wil ook Pep Guardiola Hazard aan zijn sterrenelftal toevoegen. Man City zou meer dan 115 miljoen op tafel willen leggen voor Hazard en hij zou er zo'n 340 000 euro per week kunnen gaan verdienen. Guardiola zou al geruime tijd fan zijn van Hazard en wou hem eerder ook al naar Bayern München halen. De Spanjaard volgt zijn situatie nu op de voet en zal dus hard proberen toeslaan binnenkort als Hazard wil en mag vertrekken. Hazard zou zo bij Kevin De Bruyne terechtkomen, wat uitstekend nieuws zou zijn voor de Rode Duivels.

Poll: Past Hazard bij Manchester City?

TAGS  I  Chelsea  I  Manchester City  I  Real Madrid  I  Hazard

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024