Preud'homme: "Dat is voor mij minder belangrijk"

Preud'homme:
Donderdag 27 oktober 2016 - 07:30   I   door Redactie

Club Brugge kon opnieuw winnen woensdagavond. Dit keer moest KVC Westerlo voor de bijl. Het is duidelijk dat Blauw-Zwart ook dit jaar de titel wil pakken. Op dit moment laten ze alvast de indruk na dat ze, samen met Zulte Waregem, de te kloppen ploeg zullen worden.

In de volgende partij staan ze dan ook tegenover elkaar, die twee te kloppen ploegen. Michel Preud'homme is duidelijk. "We trekken niet alleen naar de leider, maar ook naar Waregem. Dat is nooit een gemakkelijke verplaatsing voor ons. We zullen héél scherp moeten zijn", begint hij zijn verhaal aan Het Laatste Nieuws.

Club Brugge scoorde vlot tegen Westerlo, maar het killerinstinct van de spitsen bleef wat achterwagen. "Spijtig dat mijn spitsen niet gescoord hebben. Daarom heb ik Diaby gebracht. Daarom heb ik Vossen laten staan. Jelle had ik normaal moeten vervangen, maar ik wou hem in die omstandigheden de kans te geven om te scoren. Elke spits leeft van goals. Voor mij is het minder belangrijk, zolang ze maar ruimte creëren voor anderen."

TAGS  I  Club Brugge  I   Zulte Waregem  I   Michel Preud'homme  I   Nieuws

vrijdag 12 juli 2024

donderdag 11 juli 2024

woensdag 10 juli 2024

dinsdag 9 juli 2024