'Barça pronkt met voorlinie Griezmann-Suarez-Messi, Real doet nóg straffer'

'Barça pronkt met voorlinie Griezmann-Suarez-Messi, Real doet nóg straffer'
Vrijdag 18 mei 2018 - 16:47   I  

De transfermarkt wordt een strijdveld binnenkort. Zelfs nu al zijn Barcelona en Real Madrid elkaar volop aan het uitdagen en daarbij komen ze vaak in elkaar vaarwater. Real-voorzitter Florentino Perez wil uitpakken met een voorhoede waar zelfs Barcelona schrik van zal krijgen.

En daarvoor moet je wel erg stevig uitpakken. Volgens het Spaanse AS is Barcelona zo goed als rond met Griezmann. De Fransman zou samen met Luis Suarez en Lionel Messi de nieuwe voorlinie van Barcelona vormen. Zet daarachter het trio Busquets-Rakitic-Coutinho en je weet nu al hoe laat het is.

Real Madrid zal volgens Don Balon zo mogelijk nog straffer willen uitpakken. De voorzitter van Real Madrid, Florentino Perez, wil er twee spelers bij om in steun te spelen van Cristiano Ronaldo. En dat zijn niet van de minste. Zo wil de voorzitter zowel Moh Salah als Eden Hazard naar Bernabeu halen. Als dat lukt (en die kans is klein), dan kunnen we volgend seizoen in de Clasico smullen van Griezmann-Suarez-Messi tegen Hazard-Ronaldo-Salah. Ay Caramba!

Poll: Welke voorhoede is de beste?

TAGS  I  Real Madrid  I  Barcelona  I  Hazard  I  Salah  I  Griezmann

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024