'Droomtransfer Courtois naar Real in gevaar door nieuwe ontwikkeling'

'Droomtransfer Courtois naar Real in gevaar door nieuwe ontwikkeling'
Vrijdag 18 mei 2018 - 18:40   I  

Real Madrid kan zich voor het derde opeenvolgende seizoen tot eindwinnaar in de Champions League kronen, maar toch is het bestuur niet helemaal tevreden over het huidige spelersmateriaal. 'De Koninklijke' wil tijdens de aankomende zomermercato enkele grote namen naar Santiago Bernabéu halen. Het eerste toptarget? Een nieuwe topkeeper.

Tijdens de voorbije transferperiodes werd Real Madrid al in verband gebracht met David De Gea (Manchester United), Thibaut Courtois (Chelsea) en Kepa Arrizabalaga (Athletic Bilbao). Stuk voor stuk uitstekende doelmannen, maar trainer voorzitter Florentino Perez heeft dat lijstje gereduceerd tot twee doelmannen. En daar staat Thibaut Courtois niet meer op.

Volgens Don Balon richt de voorzitter van Real Madrid in de eerste plaats zijn pijlen op David De Gea en op Alisson Becker. De doelmannen van United en AS Roma moeten de blunders van Keylor Navas dit seizoen doen vergeten. Het lijkt nu al duidelijk dat de huidige doelman van Real Madrid erg zware concurrentie zal krijgen volgend seizoen.

 

Poll: Wie van de twee is volgens jou de beste doelman?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea  I  Courtois

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024