Vanderhaeghe erg scherp voor sterkhouder: "Ik verwacht meer van hem"

Vanderhaeghe erg scherp voor sterkhouder:
Vrijdag 18 mei 2018 - 19:15   I  

AA Gent gaat dit weekend op het veld van Club Brugge op zoek naar een Europees ticket. Het zou na het turbulente seizoen van de Buffalo's geen slecht resultaat zijn. AA Gent kan vooral naar zichzelf kijken en stiekem hopen dat Genk niets raapt op het veld van Anderlecht.

Yves Vanderhaeghe kan wel niet rekenen op Birger Verstraete, want de middenvelder is geschorst. Verstraete was een van de sterkhouders van dit Gent en was vaak de enige die zich staande wist te houden op de zwakke momenten van Gent.

Toch is de trainer van Gent bijzonder scherp voor de middenvelder. Hij erkent zijn goede prestaties, maar verwacht nog meer van hem. Blijkbaar was Verstraete te snel tevreden over zijn eigen prestaties. De middenvelder moet dus blijven werken om zijn niveau vast te houden.

"Een meerwaarde, maar ik verwacht meer"

"Verstraete heeft een meerwaarde gegeven op alle niveaus: recuperatie, voetballend vermogen… Maar toch eis ik van hem nog meer. Ik wil dat hij elke week tot het uiterste gaat om iedereen beter in zijn spel te laten komen. Hij is daarin een hele belangrijke schakel, want hij heeft het voetballend vermogen. Ik vond dat hij ook te rap tevreden was dat hij bij de elf was na een goeie periode, terwijl hij zich elke keer weer pijn moet doen om het grootst mogelijke rendement te geven aan iedereen. Maar hij is ook boven water gebleven als het moeilijker ging", aldus Vanderhaeghe volgens HLN.

Poll: Zal Gent Verstraete missen tegen Club Brugge?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Vanderhaeghe  I  Verstraete

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024