'Martinez neemt Tielemans mee naar WK en offert deze grote naam op'

'Martinez neemt Tielemans mee naar WK en offert deze grote naam op'
Vrijdag 18 mei 2018 - 20:26   I  

Komende maandag maakt Roberto Martinez zijn WK-selectie bekend. De bondscoach van de Rode Duivels moest de voorbije dagen en weken ongetwijfeld enkele moeilijke knopen doorhakken, maar wellicht heeft hij zijn huiswerk nu af. Na het weekend weten we of er ook verrassingen in de 23-koppige selectie van Martinez zitten.

Sport/Voetbalmagazine probeerde zelf eens in het hoofd te kruipen van de bondscoach en het valt op dat enkele grote namen zullen sneuvelen. Bovendien moet er ook rekening gehouden worden met de voorkeur van Martinez en die heeft het niet zo voor Radja NainggolanSport/Voetbalmagazine denkt dan ook dat het moeilijk wordt voor Radja om het WK te halen.

"Voor de 23ste en laatste plaats zal het volgens mij dan gaan tussen Youri Tielemans, Radja Nainggolan en Thorgan Hazard. Tielemans heeft geen goed seizoen achter de rug bij Monaco, maar heeft wel het voordeel dat hij polyvalent is, goed in de groep ligt en nog jong is, want hij zal niet veel van de bank komen. Bovendien heeft hij een goed schot in de benen. Ik geloof dat Tielemans in balans ligt met Nainggolan", aldus Peter T'Kint van Sport/Voetbalmagazine.

Poll: Wie zou van jou de voorkeur krijgen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Tielemans  I  Nainggolan

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024