'AA Gent klopt aan bij Arsenal en wil deze speler'

'AA Gent klopt aan bij Arsenal en wil deze speler'
Zaterdag 19 mei 2018 - 07:53   I  

AA Gent strijdt zondag nog voor de vierde plaats in het klassement, maar achter de schermen maken voorzitter Ivan De Witte en - vooral - manager Michel Louwagie ook al werk van enkele transferdossiers. Zo heeft het bestuur van 'De Buffalo's' zijn oog laten vallen op... Chuba Akpom.

STVV huurt de 22-jarige Engelsman tot het einde van het seizoen van Arsenal, maar het is vooralsnog niet duidelijk waar de toekomst van Akpom ligt. De spits maakte een goede indruk op Stayen. Akpom stond twaalf keer aan de aftrap en vond zes keer de weg naar doel. Bij Sint-Truiden hopen ze het talent langer aan zich te binden, maar dat wordt niet eenvoudig.

Het Nieuwsblad weet immers dat ook AA Gent een oogje heeft op AkpomDe Buffalo's zouden de aanvaller maar wat graag naar de Ghelamco Arena halen. Louwagie zou momenteel onderzoeken of de Engelsman, die bij Arsenal nog tot de zomer van 2019 onder contract ligt, haalbaar is. Naast Gent en STVV zouden nog enkele andere binnen-en buitenlandse clubs zijn die Akpom volgen.

Poll: Zou Akpom een aanwinst zijn voor AA Gent?

TAGS  I  AA Gent  I  Akpom  I  STVV  I  Arsenal

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024