Vanhaezebrouck kondigt toptransfer bij Anderlecht aan

Vanhaezebrouck kondigt toptransfer bij Anderlecht aan
Zaterdag 19 mei 2018 - 09:50   I  

Dat het voorzitter Marc Coucke en sportief manager Luc Devroe menens is om volgend seizoen met RSC Anderlecht voor de prijzen te strijden, is duidelijk. De voorbije weken maakte paars-wit al serieus werk van nieuwe spelers. Yevhen Makarenko (KV Kortrijk), Kristal Abazaj (Qarabag) en Elias Cobbaut (KV Mechelen) tekenden al, terwijl ook Antonio Milic, Aristote Nkaka én Knowledge Musona (allen KV Oostende) op weg zijn. Maar er is nog meer op komst...

Op zijn wekelijkse persbabbel liet trainer Hein Vanhaezebrouck zich gisteren (vrijdag, nvdr.) kort uit over de transferplannen van Anderlecht. Hij deed dat in zijn gekende stijl en met een zinnetje dat we al eens vaker hoorden. "Ik zal me pas na afloop van de transferperiode uitlaten over onze aankopen. Maar ons werk is nog niet af", benadrukte Hein.

Echt grote namen kon Devroe nog niet strikken. Maar Vanhaezebrouck maakt zich duidelijk geen zorgen. "Er zullen nog grotere transfers volgen. We zijn ermee bezig", knipoogde de Anderlecht-coach. Eerder deze week lekte al uit dat paars-wit een oogje heeft op Facundo Ferreyra, die topschutter werd bij Shakhtar Donetsk. Hij is einde contract en érg gewild. Het is goed mogelijk dat Ferreyra straks de eerste ronkende naam wordt die in het Constant Vanden Stockstadion tekent.

Poll: Zou jij Ferreyra graag bij Anderlecht zien?

TAGS  I  Ferreyra  I  Anderlecht  I  Vanhaezebrouck

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024