'Lokeren slaat toe en haalt 2 Belgische smaakmakers uit JPL binnen'

'Lokeren slaat toe en haalt 2 Belgische smaakmakers uit JPL binnen'
Zaterdag 19 mei 2018 - 10:46   I  

Sporting Lokeren beleefde andermaal een grijs seizoen, maar ondertussen zijn de mannen van Peter Maes wel aan een serieuze eindspurt bezig. Lokeren werd groepswinnaar in play-off 2 en speelt volgende week de finale tegen Zulte Waregem. Een Europees ticket behoort - hoe gek het ook klinkt - nog steeds tot de mogelijkheden. En dat kan ervoor zorgen dat Lokeren enkele leuke transfers afrondt.

Het Laatste Nieuws meldt dat Lokeren zich eerstdaags gaat versterken met Michaël Tirpan. De verdediger staat nu nog onder contract bij KAS Eupen, maar maakt zich voor de tweede zomer op rij op voor een transfer. Na avonturen bij Moeskroen en Eupen zal de rechtsachter deze keer voor een uitdaging bij Lokeren kiezen.

Op Daknam zitten ze overigens niet stil. Het Nieuwsblad meldt dat ook Alexander Corryn eerstdaags zijn krabbel zal zetten bij Lokeren. De linksachter werd dit seizoen door KV Mechelen verhuurd aan Royal Antwerp FC, maar blijft wellicht niet op de Bosuil. Voor Corryn wenkt nu een terugkeer naar Lokeren, waar hij enkele jaren geleden niet kon doorbreken. Corryn stond ook even in de belangstelling van AA Gent en Club Brugge, maar die twee ploegen werden nooit écht concreet.

Goed nieuws voor Peter Maes

Peter Maes zal zich ongetwijfeld in de handen wrijven, want hij krijgt er met het oog op volgend seizoen meteen twee verdedigers bij. Tirpan en Corryn blonken dit seizoen meermaals uit bij hun huidige club en zouden zeker in staat moeten zijn om straks ook basisspeler te zijn in het Waasland.

Poll: Kan Lokeren volgend seizoen meedoen voor een plek in play-off 1?

TAGS  I  Corryn  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Tirpan  I  Eupen  I  Moeskroen  I  Lokeren  I  Maes  I  AA Gent  I  Club Brugge

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024