'Club Brugge speelt verrassend met deze elf tegen AA Gent'

'Club Brugge speelt verrassend met deze elf tegen AA Gent'
Zaterdag 19 mei 2018 - 12:16   I  

Bij Club Brugge verkeerden ze de voorbije dagen in feeststemming, maar zondag staat er wel nog een wedstrijd op het programma voor de kersverse landskampioen. Blauw-zwart krijgt het bezoek van AA Gent en wil het seizoen, voor het oog van zijn trouwe supporters, in schoonheid afsluiten. Maar voor welke ploeg gaat trainer Ivan Leko kiezen?

Wel, volgens Het Nieuwsblad is de Kroatische oefenmeester van Club Brugge van plan om te verrassen door... eigenlijk niet te verrassen. Leko is van plan om het vertrouwen te geven aan de spelers die blauw-zwart vorige week op het veld van eerste achtervolger Standard kampioen maakten. Dat wil zeggen dat Jelle Vossen opnieuw in de aanval staat. Niet onlogisch, want de Limburger is de jongste weken aardig op dreef.

De enige wijziging die Leko doorvoert is overigens ook geen verrassing. Zo krijgt clubicoon Timmy Simons een waardig afscheid. Hij verschijnt tegen Gent aan de aftrap en zal zijn laatste wedstrijd in het shirt van Club Brugge spelen. Daardoor verhuist sterkhouder Marvelous Nakamba naar de bank. Limbombe, Diaby en Vermeer zijn out. Spelers als Clasie, Refaelov, Dennis en Vanlerberghe krijgen ondanks het feit dat de titel al binnen is geen basisplaats van Leko.

De verwachte opstelling van Club Brugge:

Horvath - Poulain, Mechele, Denswil - Cools, Vormer, Simons, Vanaken, Diatta - Wesley, Vossen.

Poll: Moet Leko meer wissels doorvoeren nu de titel binnen is?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Leko  I  Simons

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024