'Messi komt met schokkend nieuws: Deze 11(!) spelers mogen Barça verlaten'

'Messi komt met schokkend nieuws: Deze 11(!) spelers mogen Barça verlaten'
Zaterdag 19 mei 2018 - 12:50   I  

Het wordt stilaan duidelijk dat het huidige Barcelona een complete make-over zal krijgen volgend seizoen. Niet alleen zal Barcelona de kern versterken, maar trainer Valverde wil de kern ook nog eens serieus verkleinen. Hij heeft naar eigen zeggen teveel spelers rondlopen in de kleedkamer nu.

Volgens Lionel Messi zijn er maar liefst 11 spelers op weg naar de uitgang. Dat schrijft Don Balon. Het overgrote deel van die spelers zijn vooral invallers die amper in actie kwamen dit seizoen, maar er zitten toch enkele grotere namen bij.

Zo zouden Semedo, Paulinho en Dembélé nu alweer mogen vertrekken. Op Paulinho na hebben deze spelers hun nut dit seizoen amper bewezen en zij zouden volgens de trainer geen meerwaarde zijn voor de kern. Paulinho deed het dit seizoen wel goed, maar toch zou Barcelona luisteren naar voorstellen.

Nog acht op de lijst

En dan zijn er nog een pak spelers die te licht wegen voor de Catalaanse grootmacht. André Gomes, Paco Alcácer, Digne, Aleix Vidal, Rafinha, Deulofeu, Yerry Mina en Denis Suárez mogen allemaal om diverse redenen een nieuwe uitdaging zoeken. 

Poll: Is de huidige kern te groot?

TAGS  I  Barcelona  I  Messi

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024