Leekens weet het zeker: "Hij geeft de Rode Duivels een meerwaarde"

Leekens weet het zeker:
Zaterdag 19 mei 2018 - 13:30   I  

Nog twee dagen en we weten welke Rode Duivels mee het vliegtuig opstappen richting Rusland en wie thuis moet blijven. Er zijn nog heel wat vraagtekens rond de selectie van Martinez, die nog enkele belangrijke knopen moet doorhakken.

De vraag die wellicht elke Duivel-fan zich stelt is: "gaat Radja mee of niet?" De krijger van AS Roma is erg geliefd bij de fans en zou dat ook zijn bij spelers. Roberto Martinez is minder dol op Radja en heeft hem ook al enkele keren niet opgeroepen.

Ex-bondscoach Georges Leekens zou dat dan weer wel doen. Volgens hem geeft Nainggolan de Rode Duivels een meerwaarde. "Ik zou Nainggolan meenemen. Als je ziet wat voor een seizoen hij gespeeld heeft, kan je alleen maar zeggen dat Radja een meerwaarde geeft. Hij is wat extravagant, maar over zijn sportieve kwaliteiten moet je niet discussiëren. Hij heeft een goed afstandsschot, op het EK heeft hij bewezen dat hij de Rode Duivels daarmee diensten kan bewijzen", aldus Leekens in Het Laatste Nieuws.

"Duidelijke regels"

Als Martinez duidelijke regels opstelt ziet Leekens het overigens wel goedkomen. "Je moet wel duidelijke regels afspreken, die voor iedereen gelden. Goede afspraken maken goede vrienden. Ik heb Radja ook nog gehad bij de nationale ploeg. Radja is gegroeid sinds mijn periode, hij kan een ploeg nu nog meer bijbrengen dan toen. Radja wordt soms wel verkeerd beoordeeld. Mensen kijken naar zijn kuif en zijn tattoos, maar onder dat ruige zit wel iemand anders."

Poll: Geeft Nainggolan de Rode Duivels een meerwaarde?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Nainggolan

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024