'Martinez offert Nainggolan op en neemt een van deze spelers mee'

'Martinez offert Nainggolan op en neemt een van deze spelers mee'
Zaterdag 19 mei 2018 - 14:55   I  

Nog twee dagen en we weten welke Rode Duivels mee het vliegtuig opstappen richting Rusland en wie thuis moet blijven. Er zijn nog heel wat vraagtekens rond de selectie van Martinez, die nog enkele belangrijke knopen moet doorhakken.

De vraag die wellicht elke Duivel-fan zich stelt is: "gaat Radja mee of niet?" De krijger van AS Roma is erg geliefd bij de fans en zou dat ook zijn bij spelers. Roberto Martinez is minder dol op Radja en heeft hem ook al enkele keren niet opgeroepen.

Volgens Het Laatste Nieuws is er bovendien nog een reden waarom Martinez niet voor Nainggolan zal kiezen. Er zijn nog enkele plaatsen in de selectie die moeten opgevuld worden en de Spanjaard zal moeten kiezen om een extra middenvelder (lees Radja) of een extra verdediger mee te nemen. Door de blessuregevoeligheid van Kompany en Vermaelen lijkt die keuze eerder op het tweede te gaan vallen.

Kind van de rekening

'In een logische wereld hoort Nainggolan altijd één van de twee resterende namen te zijn die bovenstaand lijstje moeten aanvullen. Maar Nainggolan kan evengoed het kind van de rekening worden. Is een bijkomende middenvelder per se nodig? De prioriteit van de selectie ligt gezien de kwetsbaarheid van Kompany en Vermaelen veel meer in de defensie - en heb je daar bijgevolg nog een extra mannetje nodig, Kabasele, Boyata of wie weet zelfs Brandon Mechele.'

Poll: Is een extra verdediger belangrijker dan een extra middenvelder?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Nainggolan  I  Club Brugge  I  Mechele  I  Boyata  I  Kabasele

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024