'Real Madrid gaat voor strafste transfer in geschiedenis van het voetbal'

'Real Madrid gaat voor strafste transfer in geschiedenis van het voetbal'
Woensdag 21 december 2016 - 20:30   I   door Redactie

Achter de schermen maakt Barcelona volop werk van de contractverlenging van Lionel Messi. Het is echter nog maar de vraag of dat ook in orde zal komen. De huidige verbintenis van Messi loopt af in 2018.

Barça wil de onderhandelingen in april afronden en volgens Graham Hunter, journalist en kenner van het Spaans voetbal, klinkt Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez dat als muziek in de oren. Hunter schrijft in de Daily Record dat Pérez Messi al van zijn dertiende probeert te paaien. "Bestuurders in het Camp Nou hebben me weleens verteld over de lieve aanblik van Real en het feit dat ze wapperden met geld. Het antwoord was altijd 'nee', maar Florentino maakt zich niet druk om een afwijzing", geeft Hunter aan.

"Het gaat hem om de kleine kans op een volkomen onverwacht antwoord, zoals toen hij Luis Figo overhaalde om Barça in te ruilen voor Real. Of toen hij David Beckham plots weghaalde bij Manchester United, of Zinédine Zidane van Juventus. Dat zorgt voor de adrenaline."

Dat Messi zijn contract bij Barcelona nog niet verlengd heeft, ziet Pérez als een kans. "Dit is de laatste kans. Als de gesprekken tussen Barcelona en Messi niet soepel verlopen, breken de laatste twaalf maanden van zijn contract bijna aan. Florentino wordt misschien uitgelachen, maar hij heeft bijna geen andere optie dan nog één poging te wagen om Messi te verleiden de stap te wagen. Het zou een schok zijn als Florentino de komende maanden niet nog één keer de dobbelsteen gooit."

TAGS  I  Lionel Messi  I   Barcelona  I   Real madrid

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024