'Toptransfer van Simon Mignolet valt nu al in het water'

'Toptransfer van Simon Mignolet valt nu al in het water'
Zaterdag 19 mei 2018 - 16:50   I  

Simon Mignolet beleefde geen fantastisch seizoen bij Liverpool. De Reds bereikten de finale van de Champions League, maar de Belgische doelman had daar niet echt een groot aandeel in. Mignolet heeft al duidelijk gemaakt dat hij niet nog eens een seizoen op de bank wil zitten.

Een transfer dringt zich dan ook op en de interesse zou erg groot zijn. Verschillende clubs uit de Premier League volgen zijn situatie op de voet, maar hij kan ook rekenen op buitenlandse interesse. Bovendien is de vraagprijs aan de lage kant, want voor zo'n 11 miljoen zou Mignolet de club al mogen verlaten.

Dortmund was op zoek naar een nieuwe doelman, want de huidige doelman (Roman Burki) liet geen stevige indruk na. Mignolet stond op het lijstje van de Duitsers en zou zo samen met Batshuayi kunnen schitteren (als ook zijn transfer van Chelsea naar Dortmund in orde kwam). De kans dat Mignolet nu naar Dortmund trekt is bijzonder klein geworden.

Ervaren doelman: check

De Duitse topclub heeft vandaag de komst van de ervaren doelman Marwin Hitz bekendgemaakt. De 30-jarige Zwitser komt over van Augsburg en tekende een contract tot 2021 bij Dortmund. De doelman heeft hetzelfde profiel als Mignolet, die zo een toptransfer in het water ziet vallen.

Poll: Had jij Mignolet graag samen zien spelen bij Dortmund?

TAGS  I  Dortmund  I  Liverpool  I  Mignolet

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024