Er moet Januzaj iets van het hart over transfer Hazard naar Real Madrid

Er moet Januzaj iets van het hart over transfer Hazard naar Real Madrid
Zaterdag 19 mei 2018 - 17:25   I  

Chelsea kent een zeer teleurstellend seizoen. De Londense club eindigde pas op een vijfde plek in de Premier League en loopt daardoor Champions League-voetbal mis. Ook enkele topspelers lijken te azen op een vertrek en sterspeler Hazard weet dat er veel moet veranderen.

Een ploeg waar Eden Hazard om verschillende redenen graag naartoe hoopt te gaan is Real Madrid. Los Blancos hebben Hazard ook hoog op het verlanglijstje staan en nu Chelsea geen Champions League zal spelen is dit hét moment om te vertrekken.

Ook Adnan Januzaj, zelf actief bij Real Sociedad in de Primera Division, raadt Hazard een transfer naar Real Madrid aan. Januzaj heeft zowel in de Premier League als in de Primera Division gespeeld en hij weet zeker dat Hazard het nog beter zal doen in Spanje dan in Engeland.

"Hij gaat alles kapot spelen"

"Als ik Eden zou zijn... Het Spaanse voetbal is voor hem gemaakt. Hij zou hier grote schade aanrichten, alles op een hoopje spelen. En: hij zal niet zoveel trappen incasseren als in Engeland. Niet alleen tijdens de wedstrijden, maar ook op een training - het is hier relaxter", aldus Januzaj in Het Laatste Nieuws.

Poll: Speelt Hazard alles aan flarden in Spanje?

TAGS  I  Januzaj  I  Hazard  I  Chelsea  I  Real Madrid

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024