Frankfurt verrast Bayern München en pakt de beker

Zaterdag 19 mei 2018 - 22:16   I

Bayern München heeft naast de dubbel gegrepen. De ploeg van Jupp Heynckens werd wel al landskampioen maar liet zich verrassen door Frankfurt in de bekerfinale. Het werd 1-3. Voor Frankfurt betekent het een eerste hoofdprijs sinds 1988.

Dankzij een vroeg doelpunt van Rebic kon Frankfurt gaan rusten met een voorsprong. Acht minuten na rust kwam Bayern langs zij. Lewandowski scoorde op assist van Joshua Kimmich. Tien minuten voor tijd was het Hummels dat zijn kopbal op de lat zag verdwijnen.

Lang zag het naar uit dat verlengingen uitsluitsel gingen geven maar vlak voor tijd was het Frankfurt dat de wedstrijd alsnog kon beslissen. Rebic zorgde met zijn tweede doelpunt van de avond voor de ontlading en Gacinovic nam alle twijfels weg voor Frankfurt.

Poll: Goed dat Frankfurt de beker heeft gewonnen?