'Chelsea plakt dit gigantische bedrag op het hoofd van Michy Batshuayi'

'Chelsea plakt dit gigantische bedrag op het hoofd van Michy Batshuayi'
Zondag 20 mei 2018 - 07:26   I  

Chelsea won gisteren de FA Cup en kon zo wat glans geven aan een erg grijs seizoen. Volgend seizoen moet het anders en de kans is erg groot dat Antonio Conte vervangen wordt door een nieuwe trainer. Dat zal enkele dingen grondig gaan veranderen.

Zo is er ook de vraag wat er met Batshuayi zal gebeuren, want die wordt momenteen nog verhuurd aan Dortmund. De Duitsers zouden hem graag overnemen, maar de Rode Duivel mag Chelsea voorlopig niet verlaten. Chelsea wil namelijk liever afwachten tot het een nieuwe coach vindt, eentje die misschien wel gelooft in zijn kwaliteiten.

Toch zou Chelsea al een prijs in gedachten hebben dat het wil krijgen voor de Belgische spits. De transferprijs van Batshuayi ligt volgens The Sun rond 57 miljoen euro. Een erg groot bedrag voor een speler die bij Chelsea niet eens een basisplaats kon afdwingen. Wat Batshuayi zelf wil is niet helemaal duidelijk. Hij was erg gelukkig bij Dortmund, maar droomde steeds van een mooie carrière bij Chelsea. In hoeverre dat al veranderd is, is niet helemaal duidelijk.

Poll: Is Batshuayi dat bedrag waard?

TAGS  I  Chelsea  I  Batshuayi

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024