'Thierry Henry hakt knoop door over toekomst bij de Rode Duivels'

'Thierry Henry hakt knoop door over toekomst bij de Rode Duivels'
Zondag 20 mei 2018 - 07:51   I  

Arsenal nam dit seizoen afscheid van Arsène Wenger. Daarmee komt er einde aan het tijdperk van de Franse topcoach. The Gunners moeten nu op zoek naar een vervanger en daarbij viel de naam van Thierry Henry, momenteel actief bij de technische staf van de Rode Duivels.

Roberto Martinez gaat nog door tot het EK 2020, maar de kans dat Henry er nog twee jaar bij zal doen is eerder klein. Henry is namelijk ambitieus en wil ook zelf aan de slag als T1 van een ploeg. Arsenal, de ploeg van zijn hart, zoekt net nu een nieuwe trainer, maar Henry zou het niet worden. Ex-speler Mikel Arteta zou de nieuwe trainer worden.

Toch lijkt er ook een rol weggelegd voor Thierry Henry bij Arsenal. Volgens Daily Express krijgt de Fransman binnenkort een job aangeboden als assistent-trainer. Er zou dus een plekje gereserveerd zijn in het team van Arteta. 

Niet opnieuw assistent

Volgens Daily Mail zal Henry niet ingaan op dat voorstel. Hij werkt al 2 jaar onder de vleugels van Roberto Martinez en als hij terugkeert naar Arsenal is dat als hoofdcoach. Hij zal volgende week samenzitten met het bestuur en zijn plannen uit de doeken doen, maar die hebben hun woord al gegeven aan Arteta. Het ziet er dus naar uit dat Henry gewoon bij de Rode Duivels blijft tot hij een ander aanbod zal krijgen om wél (ergens anders) hoofdtrainer te worden.

 

Poll: Is Henry klaar voor die uitdaging?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Arsenal  I  Henry

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024