'Ronaldo razend nu Atlético Madrid haar pijlen richt op deze topspeler'

'Ronaldo razend nu Atlético Madrid haar pijlen richt op deze topspeler'
Zondag 20 mei 2018 - 08:50   I  

Bij Atlético Madrid voelen ze de bui al hangen. Antoine Griezmann leverde Atlético de Europa League nog op dit seizoen, maar dat lijkt toch zijn laatste wapenfeit te zijn geweest. Hoewel ze er in de Spaanse hoofdstad alles aan doen om de Fransman te houden lijkt een transfer naar Barcelona onvermijdbaar.

Atlético Madrid moet dus op zoek naar een vervanger en richt haar pijlen nu op Gonçalo Guedes. Het Portugese toptalent werd dit seizoen verhuurd aan Valencia door PSG, maar bij de Franse topclub heeft hij niet meteen een toekomst. Atlético is onder de indruk van de prestaties die Guedes leverde in de Primera Division dit seizoen en probeert hem nu dus los te weken.

Dat zorgt volgens Don Balon voor kwade reacties bij Crisitiano Ronaldo. Die had zijn wens aan het bestuur al uitgesproken om zijn landgenoot naar Bernabeu te halen. Atlético lijkt Real nu te gaan pakken op snelheid en dat zint de Portugese stervoetballer allerminst. Hij beseft dat Real Madrid, zeker met het oog op de toekomst, jong talent aan de kern moet toevoegen.

Poll: Is Guedes klaar voor een topclub?

TAGS  I  Real Madrid  I  Atlético Madrid  I  Ronaldo  I  Guedes

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024