'Club-fans nemen vandaag naast Simons ook van deze Club-speler afscheid'

'Club-fans nemen vandaag naast Simons ook van deze Club-speler afscheid'
Zondag 20 mei 2018 - 09:10   I  

Timmy Simons mag vandaag voor zijn laatste wedstrijd in het truitje van blauw-zwart in de basis starten. De Club-fans willen hem een onvergetelijk afscheid geven, want Simons is een icoon van de club. Het belooft dan ook een speciale dag te worden voor de middenvelder van Club Brugge.

Toch zal niet alleen Simons zijn laatste wedstrijd spelen in het shirt van Club Brugge, want de kans dat Stefano Denswil de club zal verlaten na dit seizoen is ook erg groot. Denswil kwam halfweg het seizoen 2014-2015 de Brugse rangen versterken. Hoewel er in het begin twijfels waren over de Nederlander heeft Denswil zich opgewerkt tot sterkhouder van Club Brugge.

De Nederlander stond al meer dan één keer dicht bij een transfer naar een grotere competitie, maar om uiteenlopende redenen kwam het er nooit van voor Denswil. In het tussenseizoen hoopt de verdediger eindelijk een stap hogerop te zetten. Een transfer die dubbel en dik verdiend zou zijn overigens.

Gedroomde transfer naar Premier League

Denswil lijkt een transfer te kunnen maken naar de Premier League, want Brighton & Hove Albion, de club van Izquierdo en Ryan, wil zich alweer versterken met de Nederlander. De Premier League-club haalde vorige zomer nog José Izquierdo weg in het Jan Breydelstadion en toen al lieten de Engelsen ook hun oog vallen op Denswil. Volgens diverse Engelse media zou het Brighton-bestuur van plan zijn om nu opnieuw aan te kloppen bij Club Brugge om het over een transfer van Denswil te hebben.

Poll: Is Denswil klaar voor de Premier League?

TAGS  I  Club Brugge  I  Simons  I  Denswil

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024