Ex-speler Anderlecht scherp: "Was er bij Weiler wel, maar niet bij HVH"

Ex-speler Anderlecht scherp:
Zondag 20 mei 2018 - 09:20   I  

Vandaag neemt ook Anderlecht afscheid van het seizoen 2017-2018. Een seizoen om snel te vergeten en hoewel daar in Anderlecht normaal gezien nooit sprake van mag zijn werd het deze keer wel echt een overgangsseizoen.

Thomas Chatelle, ex-speler van Anderlecht, maakt voor Le Soir de balans op van het seizoen en die is toch overwegend negatief. Chatelle zag wel hoe paars-wit langer dan verwacht meedeed voor de titel en dat is volgens hem toch opmerkelijk.

Maar op het einde speelde Anderlecht gewoon geen goede play-offs en moet Anderlecht volgend seizoen uit een ander vaatje tappen. Ook vorig seizoen was het eigenlijk niet goed, maar toen pakte paars-wit met realistisch voetbal wel nog de titel. Dat gebeurde nu niet.

"Die wedstrijd tegen Standard was het voorbeeld"

"De play-offs van Anderlecht waren niet goed en die weerspiegelen het seizoen van Anderlecht. Sinds de komst van Vanhaezebrouck is het niveau wel wat omhoog gegaan. Maar het realisme dat we kennen van het tijdperk van Weiler was niet meer aanwezig. Neem nu die wedstrijd tegen Standard. Toen liet Anderlecht zien dat het haar wil kan opleggen, maar in de zone van de waarheid werden de verkeerde beslissingen gemaakt", aldus Chatelle.

 

Poll: Heeft Anderlecht de titel laten liggen thuis tegen Standard?

TAGS  I  Anderlecht  I  Weiler  I  Vanhaezebrouck

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024