'Bod Bayern op Bailey afgewezen, topclubs komen met recordbod'

'Bod Bayern op Bailey afgewezen, topclubs komen met recordbod'
Zondag 20 mei 2018 - 14:15   I  

Leon Bailey is hot in Duitsland. De ex-Genk-smaakmaker kent een sterk seizoen en kan rekenen op verregaande interesse van grootmacht Bayern München. De Rekordmeister zou zelfs al een bod hebben uitgebracht van 60 miljoen euro, zonder succes. Nu moeten topclubs met 100 miljoen euro op de proppen komen, een transferrecord voor Leverkusen.

Volgens het Engelse Metro zou het bod van Bayern zijn afgewezen door Leverkusen. De 20-jarige Jamaicaan zou minstens 100 miljoen euro moeten kosten. Ook Real Madrid zou achter Bailey azen maar zijn toekomst ligt in de Premier League.

Zo meldt Metro dat Bailey niet enkel op vakantie is in Londen, maar ook in Engeland is om te onderhandelen met enkele clubs. Zo zouden Arsenal, Manchester United en Chelsea de komst van de Jamaicaan wel zien zitten.

Ook zou Leverkusen niet graag aan rechtstreekse concurrent willen verkopen en wil het Bailey liever aan een buitenlandse topclub verkopen. In Duitsland kende de ex-Genkenaar een sterk debuutseizoen met 12 doelpunten en 6 assists in 34 wedstrijden.

Poll: Is de Premier League een goede stap voor Bailey?

TAGS  I  Bailey  I  Bayern Munchen  I  Real Madrid  I  Manchester United  I  Chelsea  I  Arsenal

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024