'Club Brugge-transfer van 3 miljoen euro krijgt verrassende wending'

'Club Brugge-transfer van 3 miljoen euro krijgt verrassende wending'
Zondag 20 mei 2018 - 16:20   I  

Club Brugge kroonde zich tot kampioen van België, maar nu begint het werk pas écht voor CEO Vincent Mannaert. Er ligt een hoge stapel (hangende) transferdossiers op het bureau van de blauw-zwarte manager, en die moeten zo snel mogelijk worden doorgenomen. Eén van de spelers die op duidelijkheid omtrent zijn toekomst wacht, is Tomas Pina.

Club Brugge haalde de Spaanse middenvelder in de zomer van 2016 naar het Jan Breydelstadion, maar Pina kon zich mede door een blessure niet doorzetten. Dit seizoen was de 30-jarige Pina op uitleenbasis bij de Spaanse eersteklasser Deportivo Alaves aan de slag, maar het is niet duidelijk of hij daar zal blijven.

Via Instagram stuurde Pina immers een uitgebreide afscheidsboodschap, gericht aan Alaves en zijn supporters, de wereld in. Hij lijkt dus aan te sturen op een terugkeer naar Club Brugge. Een tijdelijke terugkeer dan wel, want bij blauw-zwart rekenen ze niet meer op de middenvelder. In de komende weken zullen Vincent Mannaert en co dus werk moeten maken van de toekomst van Pina, die in 2016 nog van Villarreal overkwam voor 3 miljoen euro.

Poll: Moet Pina een nieuwe kans krijgen bij Club Brugge?

TAGS  I  Pina  I  Club Brugge  I  Alaves

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024