'Anderlecht staat stap dichter bij eerste straffe transfer'

'Anderlecht staat stap dichter bij eerste straffe transfer'
Zondag 20 mei 2018 - 17:30   I  

Het is RSC Anderlecht menens om er volgend seizoen opnieuw écht te staan. Marc Coucke en Luc Devroe zijn achter de schermen druk bezig met een opknapbeurt van de huidige kern. Paars-wit legde al enkele spelers vast, maar nu wil het heel graag uitpakken met een grote naam. Één naam in het bijzonder weerklinkt steeds luider in de wandelgangen van het Constant Vanden Stockstadion: Facundo Ferreyra.

Het Nieuwsblad meldde eerder deze week al dat Anderlecht Ferreyra in het vizier heeft. Coucke en Devroe willen graag een topspits en de Argentijn beantwoordt aan dat profiel. Ferreyra werd dit seizoen topschutter in de Oekraïense competitie, waar hij Shakhtar Donetsk met 21 doelpunten in 29 competitiewedstrijden naar de landstitel leidde. De 27-jarige Argentijn loopt bij heel wat ploegen in de kijker en opmerkelijk genoeg zou dus ook Anderlecht een poging willen wagen om de goalgetter weg te halen bij Shakhtar.

In eerste instantie leek Anderlecht vrij kansloos omdat ook Benfica een oogje heeft op Ferreyra, maar Marc Coucke zou toch mogen dromen van de komst van de goaltjesdief. Ferreyra zou op zoek zijn naar een topclub in een kleinere competitie om daar optimaal uit te blinken. Ondertussen klinkt het in de wandelgangen van Constant Vanden Stockstadion steeds meer dat Ferreyra dicht bij een overgang naar Anderlecht staat. Het zou straf zijn, maar niet onmogelijk.

Poll: Zou jij Ferreyra graag bij Anderlecht zien?

TAGS  I  Ferreyra  I  Anderlecht  I  Vanhaezebrouck  I  Shakhtar Donetsk

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022