Moet Standard vrezen voor een vertrek van Carcela?

Moet Standard vrezen voor een vertrek van Carcela?
Zondag 20 mei 2018 - 17:57   I  

Mehdi Carcela groeide tijdens de voorbije maanden uit tot één van de beste spelers in de Jupiler Pro League. Standard huurt de Marokkaanse dribbelkont tot het einde van het seizoen van Granada en beschikt ook over een aankoopoptie. Al is het nog niet duidelijk of Carcela ook effectief de definitieve overstap naar 'De Rouches' zal maken.

Voor de allerlaatste wedstrijd in play-off 1 hield Standard-trainer Sa Pinto zijn sterspeler op de bank en dat zorgde meteen voor de nodige geruchten. "Het zou kunnen dat hij niet volledig fit is, maar het kan evengoed zijn dat Carcela al aan het onderhandelen is met een andere club en Sa Pinto hem daarom op de bank houdt", aldus analist Ariël Jacobs in de studio van Play Sports. "Als de trainer twijfelt over of een speler zich wel volledig zal inzetten, moet hij die op de bank zetten."

Sa Pinto zelf had het niet over de toekomst van Carcela, maar gaf zijn versie van de feiten. "Er zijn veel van spelers moe. Ik heb geprobeerd om de beste en meest fitte spelers te kiezen voor de match. Carcela moet altijd spelen, we houden van hem. Maar ik zou hem niet geholpen hebben door hem aan de aftrap te brengen. Hij kan geen negentig minuten aan en is bovendien ook net begonnen met de Ramadan", aldus de Standard-coach.

Poll: Zal Carcela bij Standard blijven?

TAGS  I  Carcela  I  Standard  I  Jacobs

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022