UPDATE: Sa Pinto neemt afscheid bij Standard

UPDATE: Sa Pinto neemt afscheid bij Standard
Zondag 20 mei 2018 - 20:10   I  

Standard pakte de beker na een straffe zege tegen Club Brugge en eindigde ook op de tweede plaats in de competitie wat recht geeft op voorrondes in de Champions League. Toch ziet het er naar uit dat Sa Pinto op de schopstoel zal belanden bij de Rouches. Michel Preud'homme zou al klaar staan om de Portugees te vervangen.

Na het 0-0 gelijkspel tegen Charleroi hadden de fans veel respect voor de Portugees. Sa Pinto kreeg na afloop een staande ovatie en zijn naam werd gescandeerd door heel het stadion. Overigens zou Reginal Goreaux hebben laten vallen dat Sa Pinto sowieso vertrekt.

In de studio van Play Sports spreekt Mulder van een schande. "Het is ongelooflijk hypcoriet dat Venanzi en het bestuur van Standard zo staat te springen", is Mulder hard. Na afloop liet Sa Pinto ook zelf weten dat het Standard-bestuur duidelijk is geweest. "Ja ik heb een duidelijke boodschap gekregen."

UPDATE: Sa Pinto neemt afscheid

Na de wedstrijd tegen Charleroi heeft de Portugese coach Sa Pinto officieel laten weten dat dit zijn laatste match voor Standard was. Het ziet er naar uit dat de weg voor Michel Preud'homme helemaal open ligt.

Poll: Sa Pinto verdient het niet om zo te eindigen bij Standard?

TAGS  I  Sa Pinto  I  Standard

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022