Schrijvers komt met duidelijke boodschap over mogelijke transfer

Schrijvers komt met duidelijke boodschap over mogelijke transfer
Zondag 20 mei 2018 - 22:31   I  

RC Genk zal nog één keer vol aan de bak moeten om Europees voetbal uit de brand te slepen. Een overwinning op Anderlecht was niet genoeg door de nederlaag van Club Brugge tegen AA Gent. Siebe Schrijvers mocht invallen en lonkt misschien wel naar een vertrek bij de Limburgse club.

Na zijn invalbeurt is Schrijvers duidelijk. “Dit smaakt natuurlijk naar meer”, sprak hij. “Ik moest een beetje op Kums mee verdedigen. De taken die ik meekrijg probeer ik te volbrengen en de minuten die de trainer me geeft grijp ik aan”, aldus Schrijvers tegenover HLN.

“Op basis van onze eerste helft denk ik wel dat we verdiend gewonnen hebben. Na rust wisten we het goed dicht te houden. Dan heb je die drie punten zeker niet gestolen. Dit zadelt ons met een dubbel gevoel op. Als je hier in de competitie komt winnen, is het groot feest. Nu moeten we het thuis nog afmaken. Dat kunnen we Club Brugge uiteraard niet kwalijk nemen.”

Transfer?

De toekomst van Schrijvers is nog onduidelijk. De 21-jarige middenvelder kan naar de concurrerende topclubs in België of naar het buitenland. “Ik heb nog een contract voor volgend seizoen en er zijn al gesprekken geweest en er zullen er nog volgen. Veel meer kan ik daar voorlopig niet over zeggen.” Zo houdt Schrijvers toch nog de kier op een deur voor een transfer. Wil RC Genk nog iets vangen voor Schrijvers zal het nu moeten verkopen indien de middenvelder niet wenst te verlengen.

Poll: Schrijvers moet bij RC Genk blijven?

TAGS  I  Schrijvers  I  RC Genk

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024