Ontslagen Sa Pinto geeft toe: “Er was wat spanning, ja”

Ontslagen Sa Pinto geeft toe: “Er was wat spanning, ja”
Zondag 20 mei 2018 - 23:42   I  

De Portugese oefenmeester Sa Pinto zit op de schopstoel bij Standard. Michel Preud’homme zal waarschijnlijk zijn vervanger zijn. Na een emotioneel afscheid zei de coach: “Geen vaarwel, maar tot ziens”. Ook over zijn relatie met de pers was Sa Pinto duidelijk.

“Er was wat spanning, ja. We waren het niet altijd eens. Ik heb het altijd aanvaard. Ik heb me nooit onrespectvol opgesteld. In het laatste deel van het seizoen toonden jullie meer respect en waren jullie eerlijker. We are in peace, we leave in peace (we leven in vrede en we vertrekken in vrede, nvdr)”, zo meldt het Laatste Nieuws.

Sa Pinto blijft iedereen dankbaar, ondanks alles. “Ik wens jullie het beste toe voor de toekomst. Dank u aan mijn fantastische spelers. Ze geloofden dat ze iets konden bereiken en dat is hun gelukt, dat is hun verdienste. Bedankt aan mijn technische staf die me altijd heeft gesteund. Dank jullie voor alles. Ook bedankt aan de supporters.”

“Ik moest ook met hen gaan praten, maar op het einde hebben ze de verdienste om erin te blijven geloven. Ik wil ook enkele mensen bedanken die dagelijks voor Standard werken. Ik kan en zal ze niet vergeten: ook zij horen bij mijn team”, besluit de extravagante Portugees.

Poll: Sa Pinto gaat snel ergens terug aan de slag?

TAGS  I  Sa Pinto  I  Standard

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022