'Martinez neemt deze speler mee in plaats van Nainggolan'

'Martinez neemt deze speler mee in plaats van Nainggolan'
Maandag 21 mei 2018 - 07:14   I  

Gisteren sijpelde het nieuws binnen dat Nainggolan niet in de selectie zit van Roberto Martinez voor het WK. Een gigantische verrassing is dat niet, want Martinez is al een tijdje geen fan van Il Ninja. Toch is het opmerkelijk dat een speler van AS Roma die de halve finale van de Champions League haalde niet mee mag naar het WK.

Ook voor het nieuws bekend raakte dat Nainggolan niet geselecteerd zou zijn werden er al vraagtekens geplaatst bij zijn selectie. Hoewel voor veel fans van de Rode Duivels Radja Nainggolan gewoon mee moet naar Rusland is dat voor Martinez niet zo duidelijk. De vraag is dan welke middenvelder in zijn plaats op het vliegtuig stapt.

Volgens Peter T'Kint van Sport/Voetbalmagazine is dat ofwel Tielemans ofwel Thorgan Hazard. Dat vertelde hij toen hij vorige week in het hoofd kroop van Martinez om zijn selectie te maken. "Voor de 23ste en laatste plaats zal het volgens mij dan gaan tussen Youri Tielemans, Radja Nainggolan en Thorgan Hazard. Tielemans heeft geen goed seizoen achter de rug bij Monaco, maar heeft wel het voordeel dat hij polyvalent is, goed in de groep ligt en nog jong is, want hij zal niet veel van de bank komen. Bovendien heeft hij een goed schot in de benen. Ik geloof dat Tielemans in balans ligt met Nainggolan", aldus Peter T'Kint van Sport/Voetbalmagazine.

Poll: Verdienen Tielemans of Hazard die selectie meer dan Nainggolan?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Nainggolan  I  Tielemans  I  Hazard

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024