Simons neemt afscheid: "Dat ga ik het meeste missen"

Simons neemt afscheid:
Maandag 21 mei 2018 - 07:35   I  

Timmy Simons heeft prachtig bij Club Brugge kunnen afsluiten, buiten de nederlaag tegen Gent gerekend. De 41-jarige middenvelder speelt kampioen met Club Brugge en kan terugzien op een geweldige carrière als voetballer. Of Simons stopt met voetballen blijft nog onduidelijk, wel wil Simons absoluut nog fit blijven.

Simons heeft zijn afscheid zo lang mogelijk uitgesteld. Veel mensen dachten vorig seizoen al dat Simons zijn voetbalschoenen aan de haak zou hang, maar de middenvelder van Club Brugge deed er nog een seizoen bij en pakte met Club de titel nog.

“Voor de match had ik enkele scenario’s in mijn hoofd, maar ik wist niet wat de mensen voorbereid hadden. En dan moet je je nog kunnen focussen op de wedstrijd. Ik heb mijn afscheid altijd ver voor mij geduwd en was er al die tijd niet mee bezig. Nu de druk na de titel verdwenen was, was het niet evident om de focus te houden. Het waren speciale dagen”, aldus Simons volgens HLN.

"Dat ga ik het meeste missen"

De appreciatie van de fans zal Simons trouwens het meeste missen. “Schitterend. Het mooiste is voor mij de appreciatie die je ziet bij de fans. De mensen glimlachen en zingen, dat doet veel deugd. Nu is het niet de bedoeling om abrupt te stoppen en fit te blijven. Dat kan het beste door nog te trainen en matchen te spelen, maar het zal sowieso niet meer op het hoogste niveau zijn”.

Poll: Krijgt Simons nog een grote rol bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Simons

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024