Stopt Radja Nainggolan per direct bij de nationale ploeg?

Stopt Radja Nainggolan per direct bij de nationale ploeg?
Maandag 21 mei 2018 - 08:02   I  

Radja Nainggolan zal opnieuw een WK moeten missen. Volgens de officiële fanclub van Radja, waar zijn broer nauw bij betrokken is, zit Radja niet in de selectie van Roberto Martinez. Een zoveelste teleurstelling voor de speler van AS Roma.

Roberto Martinez en Radja Nainggolan kennen niet echt een geslaagd huwelijk. Martinez heeft problemen met Radja, omdat hij geen ideale schoonzoon is. De middenvelder van AS Roma is een kleurrijk figuur die af en toe eens buiten de lijnen durft kleuren. Dat botst met de filosofie van de nette hard werkende Spanjaard.

Deze niet-selectie kan het einde betekenen van Radja Nainggolan bij de Rode Duivels. Toch zolang Martinez bondscoach is, want het lijkt echt niet meer goed te komen dus trainer en speler. Dat hij er vorige keer voor de oefeninterlands wel bij was deed het beste vermoeden, maar dat blijkt nu dus ijdele hoop.

"Ik stop ermee"

Toen Nainggolan in de zomer niet geselecteerd werd voor de wedstrijden tegen Gibraltar en Griekenland liet hij aan Het Nieuwsblad weten dat hij zich niet meer beschikbaar ging stellen voor de Rode Duivels. Woorden die hij nadien opnieuw inslikte, maar het mislopen van het WK kan nu wél de druppel zijn voor Radja.

Poll: Geeft Nainggolan er deze keer wel de brui aan?

TAGS  I  Nainggolan  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  AS Roma

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024