Nieuwe reden niet-selectie Nainggolan zorgt voor commotie: "Niet serieus!"

Nieuwe reden niet-selectie Nainggolan zorgt voor commotie:
Maandag 21 mei 2018 - 10:01   I  

Gisteren sijpelde het nieuws binnen dat Nainggolan niet in de selectie zit van Roberto Martinez voor het WK. Een gigantische verrassing is dat niet, want Martinez is al een tijdje geen fan van Il Ninja. Toch is het opmerkelijk dat een speler van AS Roma die de halve finale van de Champions League haalde niet mee mag naar het WK.

Een mening die ook Ludo Vandewalle deelt, al denkt die ook te weten waarom Radja niet meegaat naar het WK. De reden zou vooral sportief zijn, want Martinez denkt dat Nainggolan te weinig discipline heeft om in het systeem van Martinez te voetballen.

"Nadat lange tijd was gedacht dat het gewoon niet klikte tussen bondscoach Martinez en de excentrieke Antwerpenaar doet nu een nieuw verhaal de ronde: het zou om puur voetbaltechnische redenen gaan. Roberto Martinez vindt hem niet gedisciplineerd genoeg in het spel. De Catalaan heeft het dan over het evenwicht in het elftal of de selectie", aldus Vandewalle volgens Het Nieuwsblad.

"Niet serieus"

Maar met die reden kan Vandewalle niet leven. "Zo’n uitleg maakt het eigenlijk alleen maar erger. Dat Nainggolan tijdens het WK invaller zou zijn, daar was tot op zekere hoogte begrip voor op te brengen. Maar dat hij niet tot de 23 beste spelers van het land zou behoren, is niet serieus. Nog eens: hij was één van onze beste spelers en topschutter op het EK 2016."

Poll: Heeft Radja te weinig discipline?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Nainggolan

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024