Snelders vreest voor dit rampscenario zonder Radja op het WK

Snelders vreest voor dit rampscenario zonder Radja op het WK
Maandag 21 mei 2018 - 11:20   I  

De selectie van Martinez krijgt stilaan meer vorm. Radja Nainggolan is er zeker niet bij. Martinez koos ervoor om Nainggolan thuis te laten. Voor wie hij dan wel kiest weten we vanmiddag, want dan geeft de bondscoach tekst en uitleg bij zijn selectie.

Voor Eddy Snelders kwam die beslissing toch als een verrassing. Eigenlijk is het onbegrijpelijk dat een speler van het kaliber van Nainggolan niet mee naar het WK trekt. Hij speelde enkele weken geleden nog de halve finale van de Champions League, maar blijkbaar is dat niet goed genoeg.

"Ik moet eerlijk toegeven dat ik verrast ben dat Nainggolan niet meegaat naar het WK", vertelde analist Eddy Snelders op Radio 1. "We weten allemaal dat het sportief gezien iemand is waar je op kan rekenen. Anderzijds zijn er al dikwijls verhalen geweest dat er vooral naast het veld problemen zouden zijn met Radja. Al bij al is het toch een wrang gevoel dat Martinez iemand die de halve finales van de Champions League heeft gespeeld, thuislaat omdat hij in de kleedkamers niet goed functioneert." (via Sporza)

Een Lombaerts-scenario

Snelders hoopt vooral dat de Rode Duivels niet te maken krijgen met een nieuw Lombaerts-scenario. "Ik hoop nu wel dat het geen scenario wordt zoals twee jaar geleden met Marc Wilmots op het EK in Frankrijk. Die liet Lombaerts links liggen omdat hij genoeg verdedigers had en dan loopt het in de kwartfinales tegen Wales faliekant af omdat Lombaerts te vroegtijdig naar huis werd gestuurd."

 

Poll: Krijgt Martinez iedereen fit aan de start van het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Nainggolan  I  Martinez  I  Snelders

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024