Martinez geeft duidelijke uitleg waarom Nainggolan niet mee mag

Martinez geeft duidelijke uitleg waarom Nainggolan niet mee mag
Maandag 21 mei 2018 - 12:08   I  

Roberto Martinez selecteert Radja Nainggolan ook niet in de preselectie voor het Wereldkampioenschap in Rusland. Bij de 28 namen zit de middenvelder van AS Roma dus niet bij. Martinez lag een paar keer in de clinch met Il Ninja maar de reden ligt ergens anders.

Martinez laat duidelijk weten dat de keuze puur tactisch is. "Geen Radja, dat is puur een tactische beslissing. Ik weet dat die gevoelig ligt, maar ik heb hem gisteren opgezocht en het uitgelegd. Hij kan niet de rol spelen bij de Duivels die wij voor ogen hebben."

"Het is geen populaire beslissing, dat besef ik. Maar we gaan ervoor met deze ploeg. We moeten harde beslissingen nemen. Die nemen we voor een bepaalde reden. Ik denk niet dat een fan blij is met een bondscoach die alleen maar makkelijke beslissingen neemt."

"Ik ben gisteren naar Rome gevlogen om Radja in te lichten. Wat daar gezegd is, blijft tussen ons. Maar hij is er volwassen mee omgegaan. Dat kan ik wel zeggen. Hij heeft een belangrijke rol in zijn ploeg en die rol kunnen wij hem bij de Rode Duivels niet bieden."

Poll: Begrijp je de uitleg van Martinez voor niet-selectie Nainggolan?

TAGS  I  Nainggolan  I  Martinez

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024