Opmerkelijk: Dit heeft de doorslag gegeven voor niet-selectie Nainggolan

Opmerkelijk: Dit heeft de doorslag gegeven voor niet-selectie Nainggolan
Maandag 21 mei 2018 - 12:49   I  

Iedereen reageert vol ongeloof op het nieuws dat Robert Martinez middenvelder Radja Nainggolan niet meeneemt naar het komende WK in Rusland. De bondscoach reageert zelf dat het een tactische keuze is maar dat een andere factor de doorslag heeft gegeven.

"Ik ben gisteren naar Rome gevlogen om Radja in te lichten. Wat daar gezegd is, blijft tussen ons. Maar hij is er volwassen mee omgegaan. Dat kan ik wel zeggen. Hij heeft een belangrijke rol in zijn ploeg en die rol kunnen wij hem bij de Rode Duivels niet bieden" aldus Martinez.

Wat ook zeker is dat de bondscoach pas na een gesprek met Nainggolan heeft beslist de middenvelder definitief niet te nemen. Dat heeft de doorslag gegeven. "Ik heb Radja niet bezocht om te vertellen dat hij er niet bij is. Neen, ik wilde zijn mening horen. De beslissing was nog niet genomen voor ik hem gezien heb. Pas na dat gesprek heb ik beslist dat hij niet bij de selectie zit. Ik wilde hem in de ogen kijken terwijl we van gedachten wisselden over hoe we op het WK zouden werken."

 

Poll: Is dit een goede aanpak van Martinez tegenover Nainggolan?

TAGS  I  Nainggolan  I  Martinez

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024