OFFICIEEL: Ambitieus Union overgenomen door gokmagnaat

OFFICIEEL: Ambitieus Union overgenomen door gokmagnaat
Maandag 21 mei 2018 - 14:54   I  

Royale Union Saint-Gilloise heeft een nieuwe investeerder gevonden. De Engelsman Tony Bloom wordt hoofdaandeelhouder van de club uit 1B. Ook heeft de 48-jarige Bloom al Premier League-club Brighton onder zijn hoede, waar momenteel José Izquierdo en Mathew Ryan spelen.

Tony Bloom is een grote bekende in de gokwereld en ziet de samenwerking met Union zeker zitten. ““Ik ben bijzonder blij dat ik de mogelijkheid kreeg om in een traditieclub als Union te mogen investeren, met een dergelijk verleden. Union Saint-Gilloise maakt deel uit van de geschiedenis van het Belgisch voetbal, en kende grote successen in het verleden.”

Ook spreekt de Engelsman grote ambities uit met de club. “Wij zijn dan ook vol ongeduld om hierop verder te bouwen en om de talrijke fans nieuwe successen te bezorgen.” Jurgen Baatzsch zal wel voorzitter van de club blijven. “Ik ben ook heel blij dat Jürgen Baatzsch aan boord blijft, als voorzitter van de Club. Hij heeft de laatste jaren veel bijgebracht en deed dit met grote onderscheiding, ook in moeilijke momenten,”aldus Bloom.

Ook Baatzsch is in de wolken. “Tony staat bekend om zijn enorme passie voor voetbal, maar hij kent ook de filosofie van het spel. Zijn investering in onze Club komt op het juiste moment, met de nakende terugkeer naar het gerenoveerde Marienstadion. Dit is een nieuwe start voor Union, en met de steun van Tony, ben ik ervan overtuigd dat ons een mooie toekomst te wachten staat.”

Poll: Union heeft kans om te promoveren naar de JPL?

TAGS  I  Union  I  Bloom

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024