Standard reageert verrassend op afscheid Sa Pinto

Standard reageert verrassend op afscheid Sa Pinto
Maandag 21 mei 2018 - 17:35   I  

Gisteren kondigde Sa Pinto zijn afscheid aan als trainer van Standard. Wat eigenlijk al geruime tijd duidelijk was werd gisteren door de Portugees bevestigd. Als het van Sa Pinto zelf afhing was hij gewoon bij Standard gebleven.

Al lijkt Standard nu te beweren dat die beslissing toch in onderling overleg genomen werd. Standard reageerde vandaag via haar website over het afscheid van Sa Pinto en spreekt dus niet van een ontslag. Toch wel wat een verrassende boodschap, aangezien iedereen wel weet dat Sa Pinto geen andere keuze had.

Mededeling van Standard

'Standard de Liège en Ricardo Sa Pinto hebben in onderling overleg beslist om als vrienden uit elkaar te gaan. Dit seizoen was niet altijd gemakkelijk, maar eindigde uiteindelijk in schoonheid met een 8e Bekeroverwinning in maart en een 2e plaats op het einde van play-off 1 waarmee de kwalificatie werd afgedwongen voor de 3e voorronde van de Champions League.

Vanaf nu moet de toekomst voorbereid worden om dit mooie seizoenseinde te bestendige en ons project verder te zetten, op lange termijn. Onze club wil Ricardo Sa Pinto en zijn staff (Rui Mota, Guilherme Gomes, Ricardo Pereira en Mauro Moderno) van harte bedanken voor alles wat ze dit seizoen hebben bijgebracht en wenst hen het beste toe in hun verdere profcarrières.'

Poll: Werd deze beslissing in onderling overleg genomen?

TAGS  I  Standard  I  Sa Pinto

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024