Ook Bart Verhaeghe mengt zich in debat omtrent Radja: "Dat siert hem"

Ook Bart Verhaeghe mengt zich in debat omtrent Radja:
Maandag 21 mei 2018 - 17:50   I  

Hét nieuws van de dag is ongetwijfeld de niet-selectie van Radja Nainggolan. Roberto Martinez passeert de middenvelder van AS Roma en die beslissing valt niet in goede aarden bij de fans. Martinez verdedigde zijn keuze door te zeggen dat hij "moeilijke en geen populaire keuzes" moet maken als bondscoach.

Wie hem alvast steunt is Club-voorzitter Bart Verhaeghe. De belangrijke pion binnen de KBVB neemt het op voor zijn bondscoach, die volgens Verhaeghe "altijd gelijk" heeft. Hij vraagt ook om de selectie in zijn geheel te bekijken en niet de focussen op één speler.

“We spreken hier over sportmannen: wie er niet bij is, zal dus ontgoocheld zijn”, zegt Verhaeghe. “Dat geldt voor die ene speler, maar ook voor anderen die op meer gehoopt hadden. Ik kan alleen zeggen dat de bondscoach altijd gelijk heeft. Roberto Martinez en zijn team zijn bezig met het creëren van het sterkste elftal, niet met een opsomming te maken van de grootste individuele kwaliteiten. De bondscoach denkt aan een plan en een manier van voetballen. De keuzes die nu gemaakt zijn, zijn in functie daarvan", aldus Verhaeghe aan Het Nieuwsblad.

Poll: Moeten we de selectie in zijn geheel bekijken?

TAGS  I  Verhaeghe  I  Nainggolan  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  Martinez

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024