De Bilde haalt keihard uit naar bondscoach Roberto Martinez

De Bilde haalt keihard uit naar bondscoach Roberto Martinez
Maandag 21 mei 2018 - 18:35   I  

Roberto Martinez heeft het zichzelf niet gemakkelijk gemaakt vandaag. Hij koos ervoor om Radja Nainggolan thuis te laten en daarmee haalde hij meteen de furie van een hele natie over zich heen. Hoe hard hij deze middag ook probeerde, deze beslissing krijgt hij nooit uitgelegd.

Dat vindt ook Gilles De Bilde, die met open mond keek naar de persconferentie. De tactische keuze om Radja Nainggolan niet mee te nemen slaat volgens hem nergens op, want Nainggolan heeft al bewezen dat hij wel degelijk tactische richtlijnen kan volgen. De Bilde haalt dan ook keihard uit naar de bondscoach.

“Dat geloof je zelf natuurlijk ook niet. Wat hij zegt slaat nergens op. Radja speelt al meer dan tien jaar in een competitie waar de focus, nog meer dan in andere competities, ligt op het tactische. Je gaat me niet zeggen dat hij tien jaar lang de tactische richtlijnen aan zijn laars heeft gelapt ”, aldus De Bilde aan VTM Nieuws.

"Ze geraken niet door dezelfde deur"

"Dit is een louter persoonlijke keuze. Ze kunnen niet door dezelfde deur. Martinez heeft een probleem met zijn manier van zijn zijn en doen. Dat is jammer, want het gaat uiteindelijk om een van de beste middenvelders uit Europa", aldus De Bilde. "Zeg mij eens hoeveel Rode Duivels kunnen scoren vanuit de tweede lijn en hoeveel spelers zoveel grinta hebben én zoveel kwaliteit hebben", besloot De Bilde.

Poll: Is dit een persoonlijke afrekening?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Nainggolan  I  De Bilde

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024