Nainggolan haalt keihard uit: "Ik heb een nieuw record beet"

Nainggolan haalt keihard uit:
Maandag 21 mei 2018 - 19:01   I  

Nainggolan heeft bij VTM Nieuws gereageerd op zijn niet-selectie. Hij is het niet eens met de mening van Martinez en vindt ook dat hij geen kansen gekregen heeft om zich te bewijzen. Martinez noemde hem een topspeler, maar toch is hij er niet bij.

Dat zorgde voor een cynische reactie van Nainggolan. "Ik heb een nieuw Guiness Book of Records-record beet. Ik ben de enige topspeler die niet mee mag naar het WK. Volgens Martinez ben ik een topspeler, maar toch mag ik niet mee", aldus Nainggolan.

"Op basis van mijn kwaliteiten hoor ik in de ploeg te zitten"

Nainggolan haalde dan ook nog even hard uit naar Martinez, die hem geen eerlijke kans heeft gegeven. Het lijkt wel alsof de bondscoach een stok zoekt om mee te slaan. Dat het om een tactische keuze zou gaan daar gaat Radja niet mee akkoord.

"Ik heb hem gezegd dat hij mij nog nooit op mijn beste positie heeft gezien. Ik speelde bij de nationale ploeg op en voor het EK als middenvelder of voor de verdediging. Een paar dagen geleden zei hij dat een balans en een systeem in zijn ploeg moest hebben. Ik weet niet waarover dat ging. Ik heb nooit problemen gehad met spelers, noch op tactisch vlak. Dus ik weet niet wat hij daar een het zoeken was. Wel chapeau dat hij helemaal tot hier is gekomen om met mij te praten, maar op basis van mijn kwaliteiten moet ik toch altijd in de ploeg zitten", aldus Nainggolan aan VTM Nieuws.

"Het is genoeg geweest"

Voor Radja Nainggolan is dit het einde van zijn internationale carrière. Op het vorige WK was hij er ook al niet bij en ook nu weer mist hij het tornooi. De klap teveel voor Nainggolan, die de handdoek in de ring gooit.

"Ik heb een WK gemist, daarna een EK gespeeld. Nu vlieg ik er terug uit. Voor niets eigenlijk. Ik heb nooit de kans gekregen om mij te bewijzen. Ik ga op dertigjarige leeftijd niet opnieuw beginnen. Je kent dat: een zieke mens die vecht tegen zijn dood. Na een tijd geeft die het ook op en dat is bij mij nu ook het geval. Het is genoeg geweest", aldus Nainggolan.

Poll: Heeft Nainggolan te weinig kansen gekregen van Martinez?

TAGS  I  Nainggolan  I  Martinez  I  Rode Duivels

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024