Vandenbempt verrast: "Martinez heeft deze morgen nog naar Radja gebeld"

Vandenbempt verrast:
Maandag 21 mei 2018 - 20:56   I  

Wat een hectische 24 uur hebben Martinez en Radja Nainggolan achter de rug. Martinez vloog in extremis nog naar Rome om Radja persoonlijk te spreken. Een gesprek dat uiteindelijk op de niet-selectie van Nainggolan uitdraaide.

"Ik denk dat Martinez al voor 80 procent had beslist, maar een goed gesprek met Nainggolan en hem uitleggen dat hij geen sleutelrol zou krijgen, had hem op andere gedachten kunnen brengen. Maar blijkbaar is dat gesprek in die richting geëvolueerd dat Martinez zijn conclusies heeft getrokken om hem niet mee te nemen", aldus Vandenbempt volgens Sporza.

"Deze morgen nog gebeld"

Gisterenavond raakte dan ook het nieuws bekend dat Nainggolan er niet zal bijzijn op het WK. Radja had die conclusie zelf getrokken na het gesprek en kreeg het dus uiteindelijk niet van Martinez zelf te horen. Die probeerde Nainggolan, tevergeefs, nog te bellen deze morgen.

"Nainggolan heeft uit dat gesprek zeker die conclusies getrokken. Hij heeft die boodschap via zijn vrienden gisterenavond de wereld ingestuurd. Blijkbaar heeft Martinez vanmorgen nog geprobeerd om hem te bellen om hem van de beslissing op de hoogte te brengen, maar hij was niet bereikbaar. Toen hij hoorde dat hij niet eens bij de 28 was, heeft hij beslist om er een streep onder te trekken."

Poll: Was Martinez zijn beslissing al voor het gesprek gemaakt?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez  I  Nainggolan

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024